Digitale Fotografie Opleiding

Geeft inzicht in digitale fotografie

Wil jij in onze studio fotograferen.

Als cursist van de Digitale Fotografie Opleiding kun je in de praktijkcursus zelfstandig werken in onze studio. Je betaald voor het gebruik van onze basis set aan apparatuur en inrichting en krijgt een korte basis instructie.

Als je nog geen cursisten bent vragen we eenmalig €20,- extra voor een eerste instructie bij het gebruik van de studio.

We zitten in een pas gerenoveerd monument en hebben een zeer representatief klaslokaal van 8m breed bij 10m lang en 4m hoog. Met daglicht, keuken, inbraakalarm en parkeerruimte.

Halve dag van 9 tot 13 uur voor €65,- ex btw

1 dag van 9 tot 21 uur voor € 85,- ex btw

Wil je op regelmatige basis in onze studio werken dan hebben we speciale tarieven met eigen afgesloten kastruimte om je apparatuur in op te bergen.

We hebben een zuilstatief om je camera en laptop op te bevestigen. Standaard krijg je 2 daglichtlampen, 2 reflectie schotten. Er staan tafels en stoelen om aan te werken. We hebben 3 verschillende plekken om achtergrond rollen op te hangen. Als je er niet op gaat staan mag je onze rode, blauwe, zwarte en witte achtergronden gratis gebruiken. Of kost de achtergrondrol €10,- per meter gebruikt papier.

Wil je meer begeleiding om je lichtopstelling op te bouwen of de uitwerking van je opdrachten te bespreken dan kan dat voor €39,50 per uur ex btw. Heb je meer apparatuur nodig dan hebben we verschillende sets in de verhuur.


Continu licht per dag €25,- ex btw

De set bestaat uit: 3 daglichtlampen en 3 effectlampen voor fotografie of video. 1 octobox 80cm, 1 kleine softbox 50x50cm, 1 open lamp en 3 effectlampen met kleurfilter.


2 studio Flitser, per dag €45,- ex btw

De set bestaat uit: 3 flitsers van 300 W/s Per 1/10stop regelbaar over 5 stops met 2 statieven, 1 softbox 60x60 en 1 paraplu reflector, paraplu en radio gestuurde flits-trigger.


4 studio Flitser, per dag €60,- ex btw

De set bestaat uit: 2 filtsers van 300W/s, 1 van 600w/s en 1 van 900W/s alle 4 regelbaar over hele stops, 1 softbox 60x80, 1 beautydish 70 cm, 2 achtergrond reflectoren en radio gestuurde flits-trigger.


Reflectorset, per dag €7,50 ex btw

De set bestaat uit: 1 Grote reflector met kleppenset, 1 standaardrefector met 2 grids, snoot en paraplureflector.


Kleurenfilterset, per dag €7,50 ex btw

20 verschillende kleurenfilters voor je lampen met 2 armen en klemmen voor bevestiging


Extra grote softbox, per dag €7,50 ex btw

Softbox van 120x180cm met extra stevige statieven

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kijk voor verhalen, recenties, tips en trics, foto's en nog veel meer op onze Facebook pagina!

go to facebook

WaalWeb Webdesign © 2010 – powered by Site Optimizer

Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!